GRATIS
Prilikom uplate paketa od
12 treninga na Power Plate-u,
Studio Plate vam poklanja
dve masaže na
masažnoj fotelji

INDIVIDUALNI TRENINZI
Radi vašeg maksimalnog ugođaja, Studio Plate vam pruža isključivo individualne treninge. Naš profesionalni trener je pored vas od početka do kraja svakog treninga - on vrši programiranje i sprovođenje treninga, kao i kontrolisanje i nadgledanje izvođenja vežbi

NAJPOVOLJNIJE
Cena paketa od 12 treninga na Power Plate-u je identična ceni individualnog paketa u teretani, sa tom razlikom da u Studiu Plate osim intezivnijeg treninga dobijate i efikasnije istezanje uz vibracije i fantastičnu masažu (koja će vas potpuno opustiti, oporaviti i pripremiti za nove napore)

Popusti i promocije
u Studiju Plate :

Slim Fit

  Namenjen je podjednako ženama i muškarcima koji žele da smanje procenat masnog tkiva i da istovremeno da učvrste mišiće. Program se sastoji od 12 treninga mesečno na Power plate platformi (3 puta nedeljno.

  Program obuhvata i izradu individualnog programa ishrane, koja je podjednako važna kao i trening.

Vise o ponudi...
All-In-One

  Namenjen je podjenako ženama i muškarcima. Program obuhvata 12 treninga mesečno i njime se aktiviraju sve mišićne grupe.

  Prednost ovakvog treninga je poboljšanje tonusa i izdržljivosti svih mišića, dok se ubrzanim tempom postiže kardio efekat. All-in-1 program predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je potreban kratak trening uz pozitivan efekat za celo telo.

Vise o ponudi...
Torzo fit

  Namenjen je podjenako muškarcima i ženama. Progam obuhvata 10 treninga mesečno. Cilj programa je jačanje grudnih kao i mišića leđa, ruku i stomaka.

  Pored privlačnijeg izgleda torzoa i vidnog ojačanja mišića, poboljšaćete držanje tela i umanjiti bolove u leđima prouzrokovane dugim i nepravilnim sedenjem.

Vise o ponudi...
Leg fit

  Namenjen je podjenako ženama i muškarcima. Program obuhvata 12 treninga mesečno i ima za cilj da učvrsti mišiće nogu, zadnjice i stomaka.

  Rezultat ovog programa u vidu zategnutih mišića će sigurno doprineti elegantnijem izgledu vaših nogu.

Vise o ponudi...
  Na kraju svakog treninga slede istezanje i masaža na vibracionoj platformi, koji blagotvorno utiču na cirkulaciju i vraćaju osećaj lakoće.
  info i cene power plate
power plate slim

 

power plate fit

 

power plate torzo

 

power plate leg fit