Masažna fotelja

Masažna fotelja


Istraživanja medicinskog fakulteta iz Valensije, odseka za anatomiju, pokazala su da multi-masažni sistem masažnih fotelja ima veoma pozitivne reakcije na čovekov organizam. Ta su istraživanja, takođe pokazala da je ovakav tip masaže mnogo efikasniji od odmora u tradicionalnom smislu te reči, te se svakako preporučuje ljudima koji su emocionalno i psihički izloženi stresu. Masažna fotelja predstavlja najnapredniju masažnu tehnologiju. Njene funkcije odgovaraju potrebama Vašeg tela kroz niz masažnih programa: sportskih, anti-stresnih, terapijskih i relaksirajucih masaža. Jednostavnim pritiskom na dugme možete odabrati svakodnevnu negu za svoje telo. Ovi neverovatni sistemi reprodukuju osecaj vrhunske masaže kao da ste posetili profesionalnog masera.

MASAŽNI PROGRAMI:


  1. Anti stres - Obuhvata sve tacke leđa i uklanja stres.
  2. Shiatsu - Preporucena dnevna upotreba za opuštanje i oporavak mišića
  3. Relax - Stimuliše tačke neophodne za uklanjanje umora.
  4. Dorsal - Ova masaža temeljno opušta leđne mišice u samo nekoliko minuta. Preporučuje se onima koji pate od bolova u leđima nastalih usled svakodnevnih aktivnosti.
  5. Lumbar - Posebno za osobe koje provode mnogo vremena u sedećem položaju, opušta posebno donji deo kičme.
  6. Sport - sa dva posebna programa od kojih jedan priprema telo za fizički napor, a drugi program opušta mišiće posle treninga.
  7. Masaža vrata i ramena - Ova masaža temeljno opušta leđne mišiće u samo nekoliko minuta. Preporučuje se onima koji pate od bolova u leđima nastalih usled svakodnevnih aktivnosti.
  8. Anti celulit - Osmišljen za poboljšanje protoka krvi u butinama i listovima. Stvara osecaj lakoće u nogama. Smanjuje probleme s cirkulacijom, poboljšava se razmena materija i pomaže vam da se odmorite.
  9. Relaks nogu - Deluje na listove i članke, dajući osećaj ugode i udobnosti. Preporučuje se svakodnevno.

Naravno po potrebi masaže se mogu kombinovati u okviru jednog masažnog seta. Svakodnevna masaža redukuje 42% vašeg stresa. Omogućuje opuštanje i odmor mišića, te suzbija nesanicu.

  1. Masažna fotelja predstavlja najnapredniju masažnu tehnologiju. Njene funkcije odgovaraju potrebama Vašeg tela kroz niz masažnih programa: sportskih, anti-stresnih, terapijskih i relaksirajucih masaža. Jednostavnim pritiskom na dugme možete odabrati svakodnevnu negu za svoje telo.